ΟΔΗΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ)

  1. Αρχική
  2. Βιβλία
  3. ΝΑΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
  4. Βιβλία Πλοιάρχων
  5. ΟΔΗΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ)
Ναυτικά Βιβλία Πλοιάρχων - Ναυτικά Βιβλία - Βιβλια πλοιαρχων - ΟΔΗΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ) Βιβλία Πλοιάρχων
  • Συγγραφέας: NBEN
  • Κωδικός Προϊόντος: ΟΔΗΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ)
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 35,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 33,02€

Βιβλια πλοιαρχων

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Το παρόν βιβλίο προέκυψε από την μελέτη πολλών συναφών με το θέμα βιβλίων καθώς και από τη πολύχρονη προσωπική μου πείρα. Προσφέρεται δε στους νέους ναυτικούς σαν βοήθημα για την κατάκτηση της ναυτικής τέ­ χνης.

Αποτελείται από πέντε κεφάλαια:

Το πρώτο κεφάλαιο ασχολείται με τα σχοινιά από φυτικές ίνες, με τους ναυτικούς κόμπους και τα δεσίματα αυτών σε όλες τις μορφές τους, από δέσιμο πλοίου, μέχρι δέσιμο εμπορευμάτων. Περιέχονται ακόμα στο κεφά­ λαιο αυτό τεχνικές λεπτομέρειες συντηρήσεως σχοινιών όλων των παχών.

Στο δεύτερο κεφάλαιο περιέχονται τα είδη και η κατασκευή συρματο­ σχοίνων σε όλες τις μορφές και λειτουργικότητές τους. Υπάρχουν ακόμη βοηθητικοί πίνακες για διάφορα πάχη και πλέξεις συρματοσχοίνων.

Ό,τι αφορά τρόχιλους και σύσπαστα, σε όλες τις ποιότητες και τα σχήμα­ τα με τις ανάλογες διαστάσεις και τον τρόπο λειτουργίας τους περιέχεται στο τρίτο κεφάλαιο.

Το τέταρτο κεφάλαιο περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τα μέσα ορμί­ σεως και ρυμουλκήσεως για τα αυτόματα βίντσια ρεμιτζαρίσματος, τις μπί­ ντες και πρακτικές γνώσεις ρεμιντζαρίσματος και ρυμούλκησης, καθώς επί­ σης και πρόσδεση σε κάβους.

Τέλος στο πέμπτο κεφάλαιο περιέχεται ένα χρήσιμο ελληνοαγγλικό λε­ ξιλόγιο των ναυτικών όρων που περιέχονται στο βιβλίο.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

Ετικέτες: Ναυτικά Βιβλία Πλοιάρχων, Ναυτικά Βιβλία, Βιβλια πλοιαρχων, ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΝΑΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, Βιβλία Πλοιάρχων