ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΜΕΣΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ)

  1. Αρχική
  2. Βιβλία
  3. ΝΑΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
  4. Βιβλία Πλοιάρχων
  5. ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΜΕΣΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ)
Ναυτικά Βιβλία Πλοιάρχων - Ναυτικά Βιβλία - Βιβλια πλοιαρχων - ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΜΕΣΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ) Βιβλία Πλοιάρχων
  • Συγγραφέας: NBEN
  • Κωδικός Προϊόντος: ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΜΕΣΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑΣ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 25,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 23,58€

Βιβλια πλοιαρχων

ΠΡΟΛΟΓΟΣ\

Το βιβλίο αυτό χωρίζεται σε  δυο  μέρη.                      .. ,

Στο πρώτο μέρος γίνεται περιγραφή του σuστήματος φορτοεκφόρτωσης με μπίγες, περιγραφή διαφόρων ειδών με ανάλυση των δυνάμεων που επενεργούν σε κάθε μέρος του σuστήματος και δίνονται διάφοροι τύποι και πίνακες για την εύρεση της αντοχιjς των εξαρτημάτων του σuστήματος κ.α.

Το κεφάλαιο για τις Γάβριες, έχει περισσότερο θεωρητική και ιστορική σημασία παρά πρακτική, γιατί σήμερα πολύ σπάνια ο ναυτικός μπορεί να βρεθεί στην ανάγκη να κατασκευάει γάβρια.

Εκτός απότις θεωρητικές αναλύσεις, στο μέpος αυτό προσφέρονται πρακτικές υποδείξεις γιά τον τρόπο χειρισμού και συντήρησης του όλου σuστήματος φορτοεκφόρτωσης. Στο δεύτερο μέρος γίνεται περιγpαφή διαφόρων τύπων αγκυρών, της καδένας της άγκυρας, της μπόμπας και των εξαρτημάτων του σuστήματος αγκιροβολίας. Παρουσι­άζονται διάφοροι τρόποι αγκιροβολίας και αναλύονται οι δυνάμεις που επενεργούν στις καδένες στον καθένα απ Όuτούς τους τρόπους αγκυροβολίας.

Ακόμα παρουσιάζονται διάφοροι τρόποι μεταφοράς με βάρκα και πόντισης διαφόρων αv.κιιρών.

Τέλος προσφέρονται πρακτικές αποδείξεις τόσο για την αγκιροβολία όσο και για τον χειρισμό και τη συντήρηση των μέσων αγκυροβολίας. Προσφέρεται σαν βοήθημα στους νέους ναυτικούς.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

Ετικέτες: Ναυτικά Βιβλία Πλοιάρχων, Ναυτικά Βιβλία, Βιβλια πλοιαρχων, ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΝΑΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, Βιβλία Πλοιάρχων