ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (MARITIME SAFETY MANUAL)

  1. Αρχική
  2. Βιβλία
  3. ΝΑΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
  4. Βιβλία Πλοιάρχων
  5. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (MARITIME SAFETY MANUAL)
Ναυτικά Βιβλία Πλοιάρχων - Ναυτικά Βιβλία - Βιβλια πλοιαρχων - ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (MARITIME SAFETY MANUAL) Βιβλία Πλοιάρχων
  • Συγγραφέας: NBEN
  • Κωδικός Προϊόντος: NB-M-16
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 35,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 33,02€

Βιβλια πλοιαρχων

Εμείς στις ναυτιλιακές εταιρίες ξέρουμε και πιστεύουμε ότι οι ναυτικοί που εργάζονται στα πλοία μας πρέπει να είναι ικανοί και καλά εκπαιδευμένοι. Η ποιότητα των ναυτικών μας είναι η πιο σημαντική από τις προσπάθειες μας για την επίτευξη του στόχου μας.
Ανάμεσα στους υψηλότερους στόχους μας είναι η ασφάλεια πάνω στο πλοίο και η πρόληψη της ρύπανσης.
Όσον αφορά την εκπαίδευση το πρόγραμμα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
Πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρίας.
Πρέπει να εκτιμάται σε συνεχή βάση.
Πρέπει να συνοδεύεται από τα κατάλληλα έγγραφα (δείχνουν πώς πρέπει να γίνει η εκπαίδευση συμπεριλαμβανομένου του υλικού και των άλλων στοιχείων).
Πρέπει να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της STCW - 95, του Κώδικα ISM κλπ.
Επιθυμούμε να επισημάνουμε σε όλους τους ναυτικούς ότι δεν είναι δυνατόν να έχουν υψηλά πρότυπα ασφάλειας και πρόληψης της ρύπανσης χωρίς υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης. Πριν από την εκτέλεση μιας εργασίας προηγείται η εμπειρία και η γνώση.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης οργανώνεται και διαχειρίζεται από το εκπαιδευτικό Τμήμα της Εταιρίας. Τα μαθήματα και τα σεμινάρια καλύπτουν όλες τις κατηγορίες τις κατάλληλες για το προσωπικό των ποντοπόρων πλοίων. Επιπλέον της προφορικής και ακουστικής παρουσίασης ο εκπαιδευόμενος εφοδιάζεται με ένα βιβλιαράκι που καλύπτει το παρουσιαζόμενο υλικό. Το βιβλιαράκι αυτό είναι επίσης χρήσιμο για αναφορά όταν ένα πρόσωπο πάνω στο πλοίο χρειάζεται να επαναλάβει τους κανόνες και τους κανονισμούς καθώς και να κάνει εξάσκηση σε ένα θέμα.
Βασικός σκοπός του παρόντος «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους αξιωματικούς γέφυρας και μηχανοστασίου γνώση για να την χρησιμοποιήσουν σε θέματα ασφαλείας. Επίσης τους βοηθά να καταλάβουν πώς έχουν γίνει οι διάφοροι κανονισμοί καθώς και το βασικό τους υπόβαθρο.
Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει επτά κεφάλαια:
Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (ΙΜΟ)
SOLAS 1974
Σύμβαση Γραμμών Φόρτωσης
Σύμβαση για την καταμέτρηση της Χωρητικότητας, 1969
Έλεγχος και επιθεωρήσεις
Κατάσταση των Νηογνωμόνων
Υπενθυμίζουμε ότι το εγχειρίδιο περιέχει γενικά και βασικά θέματα. Για περισσότερες λεπτομέρειες πρέπει να γίνεται αναφορά στις σχετικές εκδόσεις οι οποίες υπάρχουν πάνω στο πλοίο.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

Ετικέτες: Ναυτικά Βιβλία Πλοιάρχων, Ναυτικά Βιβλία, Βιβλια πλοιαρχων, ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΝΑΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, Βιβλία Πλοιάρχων